Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőirtás és terménygázosítás 29 éves gyakorlattal, referenciákkal!
Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőirtás és terménygázosítás 29 éves gyakorlattal, referenciákkal!

Céginformáció

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kontakt Alba BT. a kártevőirtás területén 24 éve működő vállalkozás. 38 éves személyes gázmesteri tapasztalattal, 2001 évtől ISO 9001 tanúsítással, a szükséges összes minőségirányítási, élelmiszer-biztonsági ismerettel (ISO, HACCP stb.), hatósági engedéllyel és számos referenciával rendelkezünk. A biztonságos munkavégzéshez a személyi és a technikai feltételek is adottak!

Munkáink során az IPM (Integrált Pest Management) és az IPC (Integrált Pest Control) lehetőségeit is felhasználva a HACCP szabályok, a környezetvédelmi szempontok, az OEK szakmai ajánlásai és a rovar- és rágcsálóirtásra vonatkozó jogszabályok, rendeletek betartásával a lehető legkisebb irtószer felhasználás mellett, a lehető legtökéletesebb eredményre törekszünk. A munkavégzéshez felhasznált irtószerek a WHO ajánlása és az OEK szakvéleménye alapján az OTH által engedélyezettek és szakszerű felhasználás során az emberekre és a környezetre veszélytelenek.

A "Kellemetlen lakótársak" amelyekkel mindennap találkozunk, igen sok gondot okoznak. Jelenlétükkel rontják lakásunk, üzletünk rendeltetésszerű használatát, rontják életminőségünket zavarják nyugalmunkat.Az általuk okozott kár sokszor meghaladja az irtásukra fordított költséget, ezért irtásuk, gyérítésük higiéniai,közegészségügyi és gazdasági szempontból is rendkívül fontos. A kártevőktől történő (akár) végleges megszabadulás sokszor nem nehéz feladat, máskor viszont csak szakember segítségével érhető el. Egyes esetekben egyszerű módszerekkel és kis költséggel célt, azaz kártevőmentességet érhetünk el, máskor viszont az csak hosszadalmas munkával és nagyobb anyagi ráfordítással, esetleg vegyszerek időszakos alkalmazásával biztosítható.

Igény esetén, ajánlatunk részeként részletes referencialistát küldünk.

 

Adatvédelmi szabályzat

www.kontaktalba.hu/images/uploaded/File/Dokumentum/AdatvedelemGDPR.pdf

Integrált irányítási kézikönyv

www.kontaktalba.hu/images/uploaded/File/Dokumentum/IntegraltKezikonyv2018.pdf

 


Tel.: 06-22 / 301-234 | Mobil: 06-20/954-8186
8000 Székesfehérvár, Nyitrai u. 68. | 1068 Budapest, Benczúr u. 9.

2009 Kontakt Alba Bt.
Minden jog fenntartva!
Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőírtás és terménygázosítás